Kinderpicknicktafel

Jaap de Vries te Ermelo is gerenommeerd omwille van zijn houten picknicktafels. Sinds jaar en dag staat de Vries in dit vakgebied synoniem voor topkwaliteit en duurzaamheid. Dat is zeker niet anders voor onze 'New Mexico Kids' kinderpicknicktafel - ongetwijfeld een unieke en bijzonder speelse variant op de markt.

Kinderpicknicktafel

De kinderpicknicktafel New Mexico kids, klik hier verder om de specificaties en prijzen te bekijken.


Een picknicktafel voor kinderen

Een unieke picknicktafel voor kinderen is zeker een aanwinst in uw tuin. Met een perfecte zithoogte biedt het zitplaats aan uw kinderen, maar het is ook een speelplaats om lekker aan te knutselen of te kleuren. 

Picknicktafel New Mexcio kids

Op de bovenstaande foto ziet u onze kinderpicknicktafel 'New Mexico Kids'. Deze picknicktafel staat garant voor kwaliteit en speelplezier. De picknicktafel is gemaakt van douglas hout. Dit hout zorgt voor extra stevigheid en maakt de picknicktafel zeer duurzaam. 

Het tafelblad en de zitting zijn opgebouwd uit douglas schaaldelen van maar liefst drie centimeter dik. Het onderstel is vervaardigd uit douglas planken en heeft afmetingen van 10x5 centimeter. 
De afmetingen van de 'New Mexico Kids' picknicktafel is ideaal voor uw kinderen. Met een lengte van 120 centimeter en breedte van 75 centimeter is er voldoende speelplaats. De zithoogte is ongeveer 30 centimeter en perfect voor uw kinderen, hetzelfde geldt voor het tafelblad van circa 85 centimeter. 

Overigens zijn de ouders zeker niet uitgesloten! Met deze afmetingen kunnen ook de ouders gemakkelijk plaatsenmen aan de picknicktafel. De picknicktafel biedt zitplaats voor zes personen. 

 

Meer informatie


Wilt u een picknicktafel speciaal voor uw kinderen? Dan kunt u deze bestellen bij Jaap de Vries in Ermelo! We leveren in zowel Nederland, als België. Wilt u graag meer informatie of een offerte aanvragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag van 08:00 tot 12:30, via het nummer (31+)0341-560476. U kunt natuurlijk ook altijd e-mailen naar info@jaapdevriesermelo.nl. 


Correspondentieadres
Jaap de Vries Produkties
Nijkerkerweg 57
3853 NV Ermelo
Tel: 0341-560476
E-mail: info@jaapdevriesermelo.nl

Werkplaats / Showroom
Jaap de Vries Produkties
Nijkerkerweg 40
3853 NV ERMELO