Houten Tuinpoorten

Uw mooie, houten omheining verdient uiteraard een passend sluitstuk. Bij de Vries bieden wij u daarom een uitgelezen gamma van houten tuinpoorten. Zo vindt u beslist de poort die bij uw omheining past.

De mogelijkheden van de Vries


De Vries biedt u niet enkel een ruim assortiment, maar ook een volledige levering en de nodige expertise voor wat betreft de plaatsing. Hieronder staan enkele tuinpoorten uit ons assortiment, we maken ze ook speciaal voor u op maat!


Toegangspoort Chambéry (Douglashout)
Landhek Chambéry (Douglas)
Geleverd met hang en sluitwerk


Prijs €365,00
Klaphek Nantes
Klaphek Nantes
Geleverd met hang en sluitwerkPrijs € 385,00
Toegangspoort Annecy
Toegangspoort Annecy
Geleverd met hang en sluitwerkPrijs € 785,00
Toegangspoort Grenoble
Combi toegangspoort Grenoble
Geleverd met hang en sluitwerkPrijs € 735,00

Een uitgebreid aanbod


De Vries biedt u houten poorten met Engels hekwerk, grote toegangspoorten, één meter poorten of combinatie veldhekken. Al onze houten poorten zijn daarbij zowel beschikbaar in grenenhout als in eik. Standaard hebben onze houten poorten een hoogte van 105 centimeter. De breedtes verschillen al naargelang het type tussen 90 en 360 centimeter.

Een volledige levering


De Vries levert alle tuinpoorten volledig. Dat wil zeggen dat de zware hoekposten en het Engels hang- en sluitwerk sowieso in uw bestelling en prijsofferte worden opgenomen. Zo hoeft u zich dus nooit zorgen te maken over de conformiteit en kwaliteit van uw aankoop.

Advies en plaatsing


De plaatsing van houten tuinpoorten en omheiningen vergt steevast een minimum aan maatwerk. Uw natuurgoed is uw natuurgoed en geen ander. Daarom helpt de Vries u graag met al uw vragen. Wij bieden u met plezier ons professioneel advies aan en staan ook graag in voor een vakkundige plaatsing van al uw houten tuinpoorten. Let ook op: onze poorten kunnen enkel geleverd worden op de begane grond!

Hoe bestellen?


Wij staan zes dagen op zeven ter uwer beschikking en leveren zowel in Nederland als in België.
Wij staan u graag te woord in aan de telefoon (+31(0)341-560476) of via e-mail.


Correspondentieadres
Jaap de Vries Produkties
Nijkerkerweg 57
3853 NV Ermelo
Tel: 0341-560476
E-mail: info@jaapdevriesermelo.nl

Werkplaats / Showroom
Jaap de Vries Produkties
Nijkerkerweg 40
3853 NV ERMELO