Houten poorten

De poort is het sluitstuk van uw omheining. Stevigheid en duurzaamheid zijn hiervoor essentieel, evenals een blijvende, in de omgeving geïntegreerde schoonheid. Uw poorten vervangt u immers niet elke dag.

Voor de geschikte houten poorten bij uw houten omheining biedt De Vries u daarom verschillende mogelijkheden, al naargelang uw smaak en behoeften, uw omgeving en de stijl van uw omheining. Kwaliteit staat daarbij steevast voorop in onze zoektocht naar uw houten poort.

Onze toegangspoorten zijn in verschillende soorten en maten leverbaar en kunnen geheel naar uw wens gemaakt worden! De toegangspoorten kunnen bijvoorbeeld worden gemaakt van eikenhout of douglashout en zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de ingang van uw tuin, voor een weiland of natuurlijk voor uw inrit. De toegangspoorten worden altijd geleverd inclusief het Engelse hang- en sluitwerk.

Onze ontwerpen toegangspoorten hebben traditionele elementen. De toegangspoorten worden geheel handmatig en ambachtelijk gemaakt van de allerbeste houtsoorten die er zijn. Het hout wordt vooraf met zorg behandeld om het in een zo goed mogelijke staat te kunnen houden.


Toegangspoort Chambéry (Douglashout)
Landhek Chambéry (Douglas)
Geleverd met hang en sluitwerk


Prijs €365,00
Klaphek Nantes
Klaphek Nantes
Geleverd met hang en sluitwerkPrijs € 385,00
Toegangspoort Annecy
Toegangspoort Annecy
Geleverd met hang en sluitwerkPrijs € 785,00
Toegangspoort Grenoble
Combi toegangspoort Grenoble
Geleverd met hang en sluitwerkPrijs € 735,00
De mogelijkheden van de Vries

Poort met Engels hekwerk


Dit soort poort - zoals al onze houten poorten - wordt volledig geleverd, inclusief zware hoekposten en Engels hang- en sluitwerk. Zij wordt standaard aangeboden in grenenhout of eik. De standaardbreedtes kunnen daarbij variëren tussen 90 en 360 centimeter.

Grote toegangspoorten


Ook deze houten poorten worden volledig geleverd, inclusief hoekposten en Engels hang- en sluitwerk. De hoogte ervan is 105 centimeter. Zij zijn beschikbaar in grenenhout of eik en met standaardbreedtes tussen 210 en 360 centimeter.

Eén meter poorten


Deze poorten tussen 90 en 180 centimeter breed en 105 centimeter hoog worden geleverd met Engels hang- en sluitwerk en hoekposten. Zij zijn uitgevoerd in grenenhout of eik.

Combinatie veldhek


Onze combinatie veldhekken (hek en poort) worden volledig geleverd in grenenhout of eik. De afmetingen bedragen 90x180 centimeter of 90x210 centimeter.

Hoe bestellen?


De Vries staat zes dagen op zeven ter uwer beschikking. Wij leveren zowel in België als in Nederland en staan u graag te aan de telefoon (+31)0341-560476) of via e-mail.

Vergeet daarbij niet dat uw poort ook altijd enig maatwerk vereist en dat wij altijd bereid zijn u in deze te helpen met ons gespecialiseerd advies of een vakkundige plaatsing.


Correspondentieadres
Jaap de Vries Produkties
Nijkerkerweg 57
3853 NV Ermelo
Tel: 0341-560476
E-mail: info@jaapdevriesermelo.nl

Werkplaats / Showroom
Jaap de Vries Produkties
Nijkerkerweg 40
3853 NV ERMELO