Picknicktafel Missouri 200 cm

Tot 6-8 personen
<< TERUG NAAR HET OVERZICHT

Picknicktafel Missouri 200 cm

Picknicktafel eikenhout Missouri lengte 200 cm

De picknicktafel Missouri heeft een bourgondische uitstraling en met een goede zitcomfort is deze picknicktafel een echte aanwinst voor in uw tuin, terras of openbare ruimte! Voor gezellig buiten tafelen is deze picknicktafel uitermate geschikt. Met 8 tot 10 personen kunt u lekker ruim zitten aan deze oersterke massieve picknicktafel. De picknicktafel is gemaakt van duurzaam eikenhout. Voor een groter gemak heeft de picknick bank een ruime instap en een breed zitvlak. De constructie is zeer degelijk om alle weersinvloeden en zeer zwaar gebruik in de openbare ruimte te weerstaan. De duurzaamheid van deze Missouri picknicktafel is minimaal 10 jaar en weegt ongeveer 200 kg. Jaap de Vries Produkties produceert al ruim 20 jaar picknicktafels met “uitstraling”.

Wilt u onze mooie picknicktafels live bewonderen, dan bent u van harte welkom in Ermelo bij onze showroom van maandag tot en met zaterdag. De koffie staat klaar. 

LET OP! Eikenhouten picknicktafels worden gemaakt van vers eikenhout en daardoor is er een kleine kans op kromtrekken of scheuren. Helaas valt dit niet onder de garantie!

BEZORGING

  • Als u bij aflevering van de picknicktafel niet tevreden bent, dan wordt de picknicktafel zonder kosten weer mee terug genomen.
  • Deze picknicktafel wordt gemonteerd geleverd en bezorgt bij u op locatie direct naast de wagen. De afleverkosten zijn afhankelijk van uw adres, onze medewerkers kunnen u daar meer over informeren.
  • Afhalen is ook mogelijk.
  • Wij kunnen ook de picknicktafels in onderdelen meenemen en de tafel op gewenste locatie in elkaar zetten. 

LEVERTIJD

2 weken

BEschikbaarheid

Nog 2 op voorraad

aantal

bestellen

omschrijving

soortgelijke Picknicktafels & banken

Specificaties:

Gemaakt van:
Eikenhout
poten:
Kastanjehout
Lengte tafel:
200 cm 
breedte tafel:
160 cm
Dikte poten:
20/25 cm
Dikte zitting en tafelblad:
5 cm
Hoogte zitting:
45 cm
Hoogte tafelblad:
85 cm
Breedte tafelblad:
70 cm
Breedte zitting:
30 cm
Gewicht:
180 kg

Prijs: € 620,-
 


Bestellen

Bestellen kan op tel. (0031) 0341 - 560 476 van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 22.00 uur en zaterdag van 08.30 uur tot 17.00 uur of stuur een email naar info@jaapdevriesermelo.nl

Jaap de Vries Ermelo staat bekend om zijn unieke duurzame picknicktafels met de allerhoogste kwaliteit. Voor meer informatie over onze picknicktafels of het kopen van een picknicktafel kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen. Al onze picknicktafels zijn gemaakt van duurzaam hout, dit kan verschillen van douglas tot eiken.
Picknicktafel Utah
6-8 PERSONEN
Picknicktafel Utah 1,8 m
Massief eikenhout

Prijs: € 695,-
Nevada 500
14-18 PERSONEN
Nevada 500 cm gemaakt van mooie ronde afgeronde boomvormige schaaldelen € 960,--
Picknicktafel Chicago
6-8 PERSONEN
Picknicktafel Chicago
Massief eikenhout

Prijs: €645,-
Picknicktafel Minnesota 200
6-8 PERSONEN
Picknicktafel Minnesota 200
Massief eikenhout

Prijs: € 745,-
Jaap de Vries Produkties
EIGEN PRODUCTIE • TOP KWALITEIT DUURZAME HOUTSOORTEN • Vriendelijke en landschappelijke uitstraling