Kinderpicknicktafel New Mexico

<< TERUG NAAR HET OVERZICHT

Kinderpicknicktafel New Mexico

Al ruim 20 jaar maakt Jaap de Vries houten picknicktafels voor zowel particuliere, als zakelijke partners. Ook aan de kleintjes is gedacht! Bent u op zoek naar een stevig picknicktafel voor kinderen? Zoek dan niet verder! Wij hebben de ideale kinderpicknicktafel voor u!

Niets is mooier dan kinderen die buiten spelen. Een kinderpicknicktafel is de ideale aanwinst voor elke tuin of buitenspeelplaats. Een veilige omgeving waar kinderen buiten kunnen spelen en uitrusten!  Door de afmetingen van onze kinderpicknicktafel biedt deze zitplaats aan zowel volwassenen, als kinderen. 

Een kinderpicknicktafel voor zakelijke partners

Een kinderpicknicktafel kan een goede aanwinst zijn voor een kinderopvang, maar ook op scholen. U biedt kinderen een veilige zitplaats. Darnaast is het mogelijk bij onze kinderpicknicktafel dat ook volwassenen plaats nemen aan de tafel. 

Een kinderpicknicktafel in uw tuin 

Naast onze zakelijk partners, kunnen ook particulieren producten bij ons afnemen. Onze kinderpicknicktafel is ook geschikt voor in tuinen. U kunt dus samen met uw kinderen genieten van warme zomerdagen aan prachtige houten picknicktafel. 

Een duurzame kinderpicknicktafel

Wij werken al ruim 20 jaar met duurzaam hout. Kwaliteit staat hierbij voorop. Wij vinden het belangrijk dat onze producten duurzaam zijn, maar ook langdurig mee gaan. Daarom vinden wij het belangrijk kwalitatief hout te gebruiken, maar ook te denken aan milieu. We werken volgens het cradle-to-cradle principe. Dit betekent dat wij voor elke boom die wij kappen, altijd weer een nieuwe boom planten. 
 

BEZORGING

  • Als u bij aflevering van de picknicktafel niet tevreden bent, dan wordt de picknicktafel zonder kosten weer mee terug genomen.
  • Deze picknicktafel wordt gemonteerd geleverd en bezorgt bij u op locatie direct naast de wagen. De afleverkosten zijn afhankelijk van uw adres, onze medewerkers kunnen u daar meer over informeren.
  • Afhalen is ook mogelijk.
  • Wij kunnen ook de picknicktafels in onderdelen meenemen en de tafel op gewenste locatie in elkaar zetten. 

LEVERTIJD

2 weken

BEschikbaarheid

Nog 1 op voorraad

aantal

bestellen

omschrijving

kenmerken

soortgelijke Picknicktafels & banken

AFMETINGEN KINDERPICKNICKTAFEL


Onderstel: 10X5 centimeter.
Lengte: 120 centimeter.
Breedte: 75 centimeter.
Zithoogte: 30 centimeter.
Tafelblad: 85 centimeter.

Meer informatie? 

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Dat is mogelijk. Neem vrijblijvend contact op voor advies of een offerte. 

 

Kinderpicknicktafel bestellen bij Jaap de Vries

Wilt u graag een kinderpicknicktafel bestellen bij Jaap de Vries in Ermelo? Uiteraard is dat mogelijk. Bestellen is mogelijk via onze website door ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@jaapdevriesermelo.nl. Ook telefonisch bestellen is mogelijk.  U kunt bellen naar 0341-560476 op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 22:00 en op zaterdag avn 09:00 tot 17:00. 

AFMETINGEN KINDERPICKNICKTAFEL


Onderstel: 10X5 centimeter.
Lengte: 120 centimeter.
Breedte: 75 centimeter.
Zithoogte: 30 centimeter.
Tafelblad: 85 centimeter.
Picknicktafel Atlanta 400 cm
14-18 PERSONEN
Picknicktafel Atlanta
Massief Douglas hout

Lente aanbieding € 1045,- voor € 995,-
Picknicktafel Utah
6-8 PERSONEN
Picknicktafel Utah 1,8 m
Massief eikenhout

Prijs: € 695,-
Tuinbank Houston
3-4 PERSONEN
Tuinbank Houston 2,0m
Massief eikenhout

Prijs: € 335,-
Picknicktafel Detroit
8 PERSONEN
Ronde picknicktafel Detroit is gemaakt van douglas houten schaaldelen.

Lente aanbieding € 675,- voor € 625,-
Jaap de Vries Produkties
EIGEN PRODUCTIE • TOP KWALITEIT DUURZAME HOUTSOORTEN • Vriendelijke en landschappelijke uitstraling