Tornadogaas

<< TERUG NAAR HET OVERZICHT

Tornadogaas

Hekwerk van Tornadogaas, in diverse hoogtes te verkrijgen. Normaal €125,-, nu slechts €118.

Wilt u onze mooie hekwerken live bewonderen, dan bent u van harte welkom in Ermelo bij onze showroom van maandag tot en met zaterdag. De koffie staat klaar.

BEschikbaarheid

Nog 10 op voorraad

aantal

bestellen

omschrijving

soortgelijke Houten Hekwerken & poorten

tornadogaas hekwerk


Tornadogaas hekwerk komt uit Engeland en is veilig en erg sterk. Doordat er weinig ruimte is tussen de horizontale en verticale draden, is de kans dat een dier tussen de afrastering vast komt te zitten erg klein. Hierdoor wordt veiligheid voor uw dieren gegarandeerd. Deze sterke en flexibele omheining behoudt zijn vorm, ook op de langere termijn.

omschrijving:


Tornadogaas is gemaakt van zogenaamde ‘Hi-Tensile Plus’ draad, wat bekend staat om zijn duurzaamheid, kwaliteit en sterkte. Deze draden overtreffen de Europese norm voor treksterkte en zware galvanisering. Tornadogaas heeft bovendien een hoge mate van rekbaarheid, wat het een makkelijk product maakt om mee te werken.

Een groot voordeel van tornadogaas is dat het zo goed als onderhoudsvrij is en het op veel verschillende manier gebruikt kan worden. Zo is tornadogaas geschikt als wildraster voor dierenverblijven en weides, maar kunt u het ook gebruiken voor uw eigen tuin. Indien gewenst plaatst Jaap de Vries Ermelo zelfs tornado gaas op locatie.

PRIJZEN TORNADOGAAS


Tornadogaas is verkrijgbaar in rollen vanaf 50 meter in diverse hoogtes en verschillende maaswijdtes:

Kippengaas hoogte 0,90 cm leverbaar  € 145,00 per rol van 50 meter
Schapengaas hoogte 0,97 cm leverbaar  € 118,00 per rol van 50 meter
Kastanjepalen diverse lengtes leverbaar  € 3,70  per stuk

Overige hoogtes tornadogaas    Prijs op aanvraag

Wij bezorgen door heel Nederland en België. Levertijd binnen 3 weken.
Het lossen van de goederen geschiedt enkel op de begane grond.

Bestellen


Bestellen kunt via het emailadres info@jaapdevriesermelo.nl of via telefoonnummer (+31) 341-560476 van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 22.00 uur, zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Jaap de Vries Ermelo staat bekend om zijn unieke duurzame hekwerken van de allerhoogste kwaliteit. Voor meer informatie over onze hekwerken of het kopen van een hekwerk kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen. Al onze hekwerken zijn gemaakt van duurzaam hout en de beste materialen.

Landhek Parijs (Eikenhout)
Landhek Parijs uitgevoerd in
eikenhout
Geleverd met stevig hang en sluitwerk

Prijs €795,00
Toegangspoortje Marseille
Toegangspoortje Marseille, met Engels hekwerk, wordt geleverd inclusief douglas staanders en hang- en sluitwerk.


Prijs € 120,-
Engels hekwerk hoogte 100 cm lat afstand 4/5 cm
Engels hekwerk 100 cm afstand 4/5 cm

Winter aanbieding 5 meter:
van € 62,-- voor € 57,--
Hekwerk Montpellier
Hekwerk Montpellier is een duurzaam hekwerk met een natuurlijke uitstraling door de houtenpalen en een moderne uitstraling door de stalen buizen.
Jaap de Vries Produkties
AF TE HALEN • LEVEREN EN PLAATSEN MOGELIJK • EIGEN PRODUCTIE • TOP KWALITEIT DUURZAME HOUTSOORTEN • Vriendelijke en landschappelijke uitstraling