Toegangspoortje Marseille

<< TERUG NAAR HET OVERZICHT

Toegangspoortje Marseille

Toegangspoortje Marseille 1,0 meter breedte wordt voorzien van Engels hekwerk en wordt geleverd inclusief hang- en sluitwerk, optioneel is de omheining van Engels hekwerk zoals op de foto's te zien is. De douglashouten staanders 8x8 cm en een lengte 150 cm.


Wilt u onze mooie picknicktafels live bewonderen, dan bent u van harte welkom in Ermelo bij onze schowroom van maandag tot en met zaterdag. De koffie staat klaar.

BEschikbaarheid

Nog 2 op voorraad

aantal

bestellen

omschrijving

soortgelijke Houten Hekwerken & poorten

poort engels hekwerk Marseille

Poortje Marseille, met Engels hekwerk, wordt geleverd inclusief douglas staanders en hang- en sluitwerk, optioneel is de omheining van Engels hekwerk zoals op de foto's te zien is.

prijzen:


De poort Marseille gemaakt van Engels hekwerk is leverbaar voor €120,- tegen meerprijs is een omheining van Engels hekwerk ook leverbaar.

Prijzen zijn inclusief hang- en sluitwerk en exclusief hoekpalen (kosten €35,00)

Opmerking; De douglas toegangspoorten zijn van vers hout gemaakt, daardoor is er kans op kromtrekken of scheuren. Dit valt niet onder de garantie.


Bestellen

Bestellen kunt op tel.(0031) 0341-560476 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 22.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur of stuur een email naar info@jaapdevriesermelo.nl

Jaap de Vries Ermelo staat bekend om zijn unieke duurzame veldhekken met de allerhoogste kwaliteit. Voor meer informatie over onze veldhekken of het kopen van een veldhek kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen. Al onze veldhekken zijn gemaakt van duurzaam hout, dit kan verschillen van douglas tot eiken.

Tornadogaas
Hekwerk van Tornadogaas in diverse hoogtes te verkrijgen. Normaal €125,-, nu slechts €118.-
Eiken Slagboom Metz
Exclusieve slagboom Metz is gemaakt van eiken balken tot een maximale lengte van 5,0 meter.
De eikenstaanders hebben een dikte van 15x15 cm en/of 20x20 cm die voorzien zijn van een diamantkop.
De gehele slagboom is gemaakt van eikenhouten balken 10x7 cm
Tornado glad draad 2,50 mm
Tornado gegalvaniseerd glad draad 2,50 mm op spoel van 5 kg (ca 100 m1)
Hekwerk Lille
Deze van origine Engelse robuuste hekwerk is zeer sterk, duurzaam en past zeer goed in een natuurlijke omgeving
Jaap de Vries Produkties
AF TE HALEN • LEVEREN EN PLAATSEN MOGELIJK • EIGEN PRODUCTIE • TOP KWALITEIT DUURZAME HOUTSOORTEN • Vriendelijke en landschappelijke uitstraling