Toegangspoortje Marseille

<< TERUG NAAR HET OVERZICHT

Toegangspoortje Marseille

Toegangspoortje Marseille 1,0 meter breedte wordt voorzien van Engels hekwerk en wordt geleverd inclusief hang- en sluitwerk, optioneel is de omheining van Engels hekwerk zoals op de foto's te zien is. De douglashouten staanders 8x8 cm en een lengte 150 cm.


Wilt u onze mooie hekwerken live bewonderen, dan bent u van harte welkom in Ermelo bij onze showroom van maandag tot en met zaterdag. De koffie staat klaar.

BEschikbaarheid

Nog 2 op voorraad

aantal

bestellen

omschrijving

soortgelijke Houten Hekwerken & poorten

poort engels hekwerk Marseille

Poortje Marseille, met Engels hekwerk, wordt geleverd inclusief douglas staanders en hang- en sluitwerk, optioneel is de omheining van Engels hekwerk zoals op de foto's te zien is.

prijzen:


De poort Marseille gemaakt van Engels hekwerk is leverbaar voor €120,- tegen meerprijs is een omheining van Engels hekwerk ook leverbaar.

Prijzen zijn inclusief hang- en sluitwerk en exclusief hoekpalen (kosten €35,00)

Opmerking; De douglas toegangspoorten zijn van vers hout gemaakt, daardoor is er kans op kromtrekken of scheuren. Dit valt niet onder de garantie.


Bestellen

Bestellen kunt op tel.(0031) 0341-560476 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 22.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur of stuur een email naar info@jaapdevriesermelo.nl

Jaap de Vries Ermelo staat bekend om zijn unieke duurzame veldhekken met de allerhoogste kwaliteit. Voor meer informatie over onze veldhekken of het kopen van een veldhek kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen. Al onze veldhekken zijn gemaakt van duurzaam hout, dit kan verschillen van douglas tot eiken.

Tornadogaas
Hekwerk van Tornadogaas in diverse hoogtes te verkrijgen.

Normaal €125,-, nu slechts €118.-
Engels hekwerk hoogte 100 cm lat afstand 4/5 cm
Engels hekwerk 100 cm afstand 4/5 cm

Lente aanbieding 5 meter:
van € 62,-- voor € 57,--
Engels hekwerk hoogte 120 cm lat afstand 4/5 cm
Engels hekwerk 120 cm lat afstand 4/5

Zomer aanbieding 5,0 meter:
van € 72,-- voor € 68,--
Hekwerk Lille
Deze van origine Engelse robuuste hekwerk is zeer sterk, duurzaam en past zeer goed in een natuurlijke omgeving
Jaap de Vries Produkties
AF TE HALEN • LEVEREN EN PLAATSEN MOGELIJK • EIGEN PRODUCTIE • TOP KWALITEIT DUURZAME HOUTSOORTEN • Vriendelijke en landschappelijke uitstraling