Toegangspoort Annecy € 785,00

<< TERUG NAAR HET OVERZICHT

Toegangspoort Annecy

De Landelijke toegangspoort Annecy is gemaakt van eikenhout en douglashout en wordt compleet geleverd inclusief zware hoekposten en hang- en sluitwerk.

Deze duurzame landelijke toegangspoort Londen heeft een hoge kwaliteit doordat de toegangspoort handmatig wordt gemaakt.


Wilt u onze mooie hekwerken live bewonderen, dan bent u van harte welkom in Ermelo bij onze showroom van maandag tot en met zaterdag. De koffie staat klaar.

BEschikbaarheid

Nog 1 op voorraad

aantal

bestellen

omschrijving

soortgelijke Houten Hekwerken & poorten

toegangspoort Annecy 

Toegangspoort Annecy is gemaakt van eiken en wordt compleet geleverd inclusief zware hoekposten en hang- en sluitwerk. Deze duurzame toegangspoort heeft een hoge kwaliteit doordat de toegangspoort handmatig wordt gemaakt door ons.

Prijzen:


De toegangspoort op de foto heeft een breedte van 3,00 meter (2x 1,50 meter) met een hoogte van 1,05 meter en kost         €   880,00 uitgevoerd in eikenhout.

De toegangspoort op de foto heeft een breedte van 3,00 meter (2x 1,50 meter) met een hoogte van 1,05 meter en kost         €   785,00 uitgevoerd in douglashout.


Toegangspoort Annecy is in verschillende breedtes en hoogtes leverbaar, de prijzen zijn op aanvraag verkrijgbaar. Op een foto is de toegangspoort Versailles ook leverbaar in (1 x 3,0 meter)

Prijzen zijn inclusief hoekpalen en hang en sluitwerk en inclusief BTW.

Opmerking; De eiken toegangspoorten zijn van vers hout gemaakt, daardoor is er kans op kromtrekken of scheuren. Dit valt niet onder de garantie.

De plaatsingskosten op locatie zijn ca. €   240,00 inclusief snelbeton.

Bestellen

Bestellen kunt op tel.(0031) 0341-560476 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 22.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur of stuur een email naar info@jaapdevriesermelo.nl

Jaap de Vries Ermelo staat bekend om zijn unieke duurzame toegangspoorten met de allerhoogste kwaliteit. Voor meer informatie over onze toegangspoorten of het kopen van een toegangspoort kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen. Al onze toegangspoorten zijn gemaakt van duurzaam hout, dit kan verschillen van douglas- tot eikenhout.

Frans hekwerk - Jaap de Vries Ermelo
Frans hekwerk hoogte 120 cm lat afstand 4/5 cm
Frans hekwerk 120 cm lat afstand 4/5

Winter aanbieding 5 meter:
van € 100,-- voor € 95,--
Eiken Slagboom Metz
Exclusieve slagboom Metz is gemaakt van eiken balken tot een maximale lengte van 5,0 meter.

Prijs: € 1100,--
Hekwerk Nancy
Hekwerk Nancy is combi hekwerk van douglas- en eikenhout met Engels hekwerk.
Dit landelijke hekwerk is een mooie aanwinst voor uw tuin!.
Hekwerk Lille
Deze van origine Engelse robuuste hekwerk is zeer sterk, duurzaam en past zeer goed in een natuurlijke omgeving
Jaap de Vries Produkties
AF TE HALEN • LEVEREN EN PLAATSEN MOGELIJK • EIGEN PRODUCTIE • TOP KWALITEIT DUURZAME HOUTSOORTEN • Vriendelijke en landschappelijke uitstraling