Toegangspoort Annecy € 785,00

<< TERUG NAAR HET OVERZICHT

Toegangspoort Annecy

De Landelijke toegangspoort Annecy is gemaakt van eikenhout en douglashout en wordt compleet geleverd inclusief zware hoekposten en hang- en sluitwerk.

Deze duurzame landelijke toegangspoort Londen heeft een hoge kwaliteit doordat de toegangspoort handmatig wordt gemaakt.


Wilt u onze mooie hekwerken live bewonderen, dan bent u van harte welkom in Ermelo bij onze showroom van maandag tot en met zaterdag. De koffie staat klaar.

BEschikbaarheid

Nog 1 op voorraad

aantal

bestellen

omschrijving

soortgelijke Houten Hekwerken & poorten

toegangspoort Annecy 

Toegangspoort Annecy is gemaakt van eiken en wordt compleet geleverd inclusief zware hoekposten en hang- en sluitwerk. Deze duurzame toegangspoort heeft een hoge kwaliteit doordat de toegangspoort handmatig wordt gemaakt door ons.

Prijzen:


De toegangspoort op de foto heeft een breedte van 3,00 meter (2x 1,50 meter) met een hoogte van 1,05 meter en kost         €   880,00 uitgevoerd in eikenhout.

De toegangspoort op de foto heeft een breedte van 3,00 meter (2x 1,50 meter) met een hoogte van 1,05 meter en kost         €   785,00 uitgevoerd in douglashout.


Toegangspoort Annecy is in verschillende breedtes en hoogtes leverbaar, de prijzen zijn op aanvraag verkrijgbaar. Op een foto is de toegangspoort Versailles ook leverbaar in (1 x 3,0 meter)

Prijzen zijn inclusief hoekpalen en hang en sluitwerk en inclusief BTW.

Opmerking; De eiken toegangspoorten zijn van vers hout gemaakt, daardoor is er kans op kromtrekken of scheuren. Dit valt niet onder de garantie.

De plaatsingskosten op locatie zijn ca. €   240,00 inclusief snelbeton.

Bestellen

Bestellen kunt op tel.(0031) 0341-560476 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 22.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur of stuur een email naar info@jaapdevriesermelo.nl

Jaap de Vries Ermelo staat bekend om zijn unieke duurzame toegangspoorten met de allerhoogste kwaliteit. Voor meer informatie over onze toegangspoorten of het kopen van een toegangspoort kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen. Al onze toegangspoorten zijn gemaakt van duurzaam hout, dit kan verschillen van douglas- tot eikenhout.

Engels hekwerk hoogte 120 cm lat afstand 8/9 cm
Engels hekwerk 120 cm afstand 8/9

Zomer aanbieding 10 meter:
van € 103,-- voor € 99,--
Klaphek Nantes
Klaphek Nantes
Geleverd met hang en sluitwerk


Prijs € 385,00
Tornadogaas
Hekwerk van Tornadogaas in diverse hoogtes te verkrijgen.

Normaal €125,-, nu slechts €118.-
Klaphek Lyon
Klaphek Lyon
Geleverd met hang en sluitwerk


Prijs € 355,00
Jaap de Vries Produkties
AF TE HALEN • LEVEREN EN PLAATSEN MOGELIJK • EIGEN PRODUCTIE • TOP KWALITEIT DUURZAME HOUTSOORTEN • Vriendelijke en landschappelijke uitstraling