Toegangspoort Grenoble

<< TERUG NAAR HET OVERZICHT

Toegangspoort Grenoble

Combi Toegangspoort Grenoble. Het landhek is uitgerust met sterk Engels hang- en sluitwerk. Dit hek is in zowel een eiken als een Douglas variant te maken.

Dit landhek wordt geleverd inclusief eiken staanders 15x15 cm en hang- en sluitwerk. Doordat we de landhekken en toegangspoorten zelf handmatig maken is de kwaliteit erg hoog. Naast Douglas-hout kunt u voor een meerprijs nog kiezen voor eikenhout. Verder is de poort aanpasbaar betreft de maten.


Wilt u onze mooie hekwerken live bewonderen, dan bent u van harte welkom in Ermelo bij onze showroom van maandag tot en met zaterdag. De koffie staat klaar.


Prijs: € 735,00

BEschikbaarheid

Nog 2 op voorraad

aantal

bestellen

omschrijving

soortgelijke Houten Hekwerken & poorten

combi toegangspoort Grenoble

Combinatie toegangspoort Grenoble, gemaakt van eikenhout, wordt geleverd inclusief eiken staanders en hang- en sluitwerk.

prijzen:


De combinatie toegangspoort Grenoble heeft een hoogte van minimaal 90 centimeter en een totale breedte van 180 + 90 centimeter, uitgevoerd in duurzaam eikenhout. De toegangspoort Manchester kost  €   815,00

De combinatie toegangspoort Grenoble heeft een hoogte van minimaal 90 centimeter en een totale breedte van 180 + 90 centimeter, uitgevoerd in duurzaam douglashout. De toegangspoort Manchester kost  €   735,00

De toegangspoort Grenoble kan ik verschillende breedtes, hoogtes en ook in douglashout worden geleverd.

Prijzen zijn dus inclusief twee stuks eikenhout staanders dikte 15x15 cm , Engels hang- en sluitwerk en inclusief de BTW.

Opmerking; De eiken toegangspoorten zijn van vers eikenhout gemaakt, daardoor is er kans op kromtrekken of scheuren.

Dit valt niet onder de garantie.

De plaatsingskosten op locatie zijn ca. €240,00 inclusief snelbeton.

De maten van deze combi toegangspoort kan worden aangepast aan u wens.

Bestellen

Bestellen kunt op tel.(0031) 0341-560476 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 22.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur of stuur een email naar info@jaapdevriesermelo.nl

Jaap de Vries Ermelo staat bekend om zijn unieke duurzame veldhekken met de allerhoogste kwaliteit. Voor meer informatie over onze veldhekken of het kopen van een veldhek kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen. Al onze veldhekken zijn gemaakt van duurzaam hout, dit kan verschillen van douglas tot eiken.

Toegangspoort Annecy
Toegangspoort Annecy
Geleverd met hang en sluitwerk


Prijs € 785,00
Hekwerk Nancy
Hekwerk Nancy is combi hekwerk van douglas- en eikenhout met Engels hekwerk.
Dit landelijke hekwerk is een mooie aanwinst voor uw tuin!.
Klaphek Nantes
Klaphek Nantes
Geleverd met hang en sluitwerk


Prijs € 385,00
Tornado glad draad 2,50 mm
Tornado gegalvaniseerd glad draad 2,50 mm op spoel van 5 kg (ca 100 m1)
Jaap de Vries Produkties
AF TE HALEN • LEVEREN EN PLAATSEN MOGELIJK • EIGEN PRODUCTIE • TOP KWALITEIT DUURZAME HOUTSOORTEN • Vriendelijke en landschappelijke uitstraling