Toegangspoort Grenoble

<< TERUG NAAR HET OVERZICHT

Toegangspoort Grenoble

Combi Toegangspoort Grenoble. Het landhek is uitgerust met sterk Engels hang- en sluitwerk. Dit hek is in zowel een eiken als een Douglas variant te maken.

Dit landhek wordt geleverd inclusief eiken staanders 15x15 cm en hang- en sluitwerk. Doordat we de landhekken en toegangspoorten zelf handmatig maken is de kwaliteit erg hoog. Naast Douglas-hout kunt u voor een meerprijs nog kiezen voor eikenhout. Verder is de poort aanpasbaar betreft de maten.


Wilt u onze mooie picknicktafels live bewonderen, dan bent u van harte welkom in Ermelo bij onze schowroom van maandag tot en met zaterdag. De koffie staat klaar.


Prijs: € 735,00

BEschikbaarheid

Nog 2 op voorraad

aantal

bestellen

omschrijving

soortgelijke Houten Hekwerken & poorten

combi toegangspoort Grenoble

Combinatie toegangspoort Grenoble, gemaakt van eikenhout, wordt geleverd inclusief eiken staanders en hang- en sluitwerk.

prijzen:


De combinatie toegangspoort Grenoble heeft een hoogte van minimaal 90 centimeter en een totale breedte van 180 + 90 centimeter, uitgevoerd in duurzaam eikenhout. De toegangspoort Manchester kost  €   815,00

De combinatie toegangspoort Grenoble heeft een hoogte van minimaal 90 centimeter en een totale breedte van 180 + 90 centimeter, uitgevoerd in duurzaam douglashout. De toegangspoort Manchester kost  €   735,00

De toegangspoort Grenoble kan ik verschillende breedtes, hoogtes en ook in douglashout worden geleverd.

Prijzen zijn dus inclusief twee stuks eikenhout staanders dikte 15x15 cm , Engels hang- en sluitwerk en inclusief de BTW.

Opmerking; De eiken toegangspoorten zijn van vers eikenhout gemaakt, daardoor is er kans op kromtrekken of scheuren.

Dit valt niet onder de garantie.

De plaatsingskosten op locatie zijn ca. €240,00 inclusief snelbeton.

De maten van deze combi toegangspoort kan worden aangepast aan u wens.

Bestellen

Bestellen kunt op tel.(0031) 0341-560476 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 22.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur of stuur een email naar info@jaapdevriesermelo.nl

Jaap de Vries Ermelo staat bekend om zijn unieke duurzame veldhekken met de allerhoogste kwaliteit. Voor meer informatie over onze veldhekken of het kopen van een veldhek kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen. Al onze veldhekken zijn gemaakt van duurzaam hout, dit kan verschillen van douglas tot eiken.

Kastanjepalen gepunt
De kastanje houten palen hebben een lange levensduur vanwege de hoge duurzaamheid die het hout van nature heeft, zonder enige chemische verduurzaming.
Hiermee wordt al jaren een zeer hoge en betrouwbare kwaliteit gewaarborgd tegen een relatief gunstige prijs.
Tornado glad draad 2,50 mm
Tornado gegalvaniseerd glad draad 2,50 mm op spoel van 5 kg (ca 100 m1)
Engels hekwerk hoogte 120 cm lat afstand 4/5 cm
Engels hekwerk 120 cm lat afstand 4/5
Rol van 10 meter
Voorjaarsaanbieding:
van € 126,-- voor slecht € 119,--
Klaphek Lyon
Klaphek Lyon
Geleverd met hang en sluitwerkPrijs € 355,00
Jaap de Vries Produkties
AF TE HALEN • LEVEREN EN PLAATSEN MOGELIJK • EIGEN PRODUCTIE • TOP KWALITEIT DUURZAME HOUTSOORTEN • Vriendelijke en landschappelijke uitstraling