Houten afsluitingen

Wanneer u eraan denkt uw natuurgoed te omheinen, dan zijn houten afsluitingen beslist uw aandacht waard.
Weinig materialen zorgen met een soortgelijke duurzaamheid voor eenzelfde natuurlijke integratie en bij Jaap de Vries bieden wij u alvast een meer dan aardig aanbod.


Toegangspoort Chambéry (Douglashout)
Landhek Chambéry (Douglas)
Geleverd met hang en sluitwerk


Prijs €365,00
Tornadogaas
Hekwerk van Tornadogaas in diverse hoogtes te verkrijgen. Normaal €125,-, nu slechts €118.-

De houten afsluitingen van de Vries


Bij ons hebt u de keuze tussen Engels en Frans hekwerk. Al naargelang uw smaak en behoefte bent u zo altijd zeker van een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

Frans hekwerk


Frans hekwerk bestaat uit rechte, houten latten met een gepunte top. De afstand tussen de latten varieert tussen vier en vijf centimeter. Deze latten worden strak gespannen met ijzerdraad, wat het Frans hekwerk een modern, strak design biedt. Frans hekwerk is bij ons te verkrijgen op rollen van vijf of tien meter.

Engels hekwerk


Engels hekwerk bestaat uit 'gekloven' latten met een tussenafstand van acht tot tien centimeter. Zij worden als het ware aan elkaar 'geweven' met ijzerdraad. Dit biedt het Engels hekwerk een robuust en rustiek uiterlijk. Engels hekwerk is bij ons te verkrijgen op rollen van tien meter.

Kastanjepalen


Zowel Frans als Engels hekwerk wordt gemonteerd aan de hand van kastanjepalen. Bij de Vries zijn deze per stuk beschikbaar, zodat u de hoeveelheid gemakkelijk kunt afstemmen op de oppervlakte van uw te omheinen gebied. Onze kastanjepalen hebben standaard een hoogte tussen 160 en 180 centimeter en zijn acht tot tien centimeter dik.

Hoe kunt u bestellen?


Jaap de Vries staat zes dagen op zeven voor u klaar. Wij leveren in Nederland en in België. Bestellen kan telefonisch op het nummer +31(0)341-560476, of via het e-mailadres info@jaapdevriesermelo.nl.

Opgelet: onze mooie, houten afsluitingen kunnen enkel geleverd worden op de begane grond!


Correspondentieadres
Jaap de Vries Produkties
Nijkerkerweg 57
3853 NV Ermelo
Tel: 0341-560476
E-mail: info@jaapdevriesermelo.nl

Werkplaats / Showroom
Jaap de Vries Produkties
Nijkerkerweg 40
3853 NV ERMELO