Ronde picknicktafel

Misschien hebt u wel lang en tevergeefs gezocht naar deze prachtige, picknicktafel van het type 'Washington'. Het is dan ook een uniek en moeilijk te vinden prachtexemplaar. U zoektocht is nu voorbij. Wat nergens in Nederland te vinden is, vindt u nu hier, bij Jaap de Vries: de ronde picknicktafel van uw dromen, ideaal voor uzelf én voor uw kroost, inclusief kinderwagens, kinderstoelen of rolstoelen!

Ronde Picknicktafel

Klik voor meer informatie over de ronde Picknicktafel type washingtonPicknicktafel Washington


De Washington picknicktafel verkrijgt haar exclusiviteit door het fijne vakmanschap en handwerk dat haar constructie herbergt. Het ronde tafelblad en de unieke vorm op drie poten zorgen voor een ideale gebruiksvriendelijkheid, die zelfs kinderwagens, kinderstoelen of rolstoelen moeiteloos mee aan tafel laat aanschuiven.

Naast gebruiksvriendelijk is de ronde picknicktafel Washington ook nog eens uitzonderlijk duurzaam. Daarvoor zorgt het vijf centimeter dikke eikenhout waaruit zij is opgebouwd. Die eikenhouten constructie heeft een totale oppervlakte van twee vierkante meter. Het omhelst een een tafelblad van circa 1,20 meter diameter en zitvlakken van ongeveer 60 centimeter.

Door haar hoge kwaliteit en uitgekiende bouw staat de Washington tafel altijd stabiel, ook op onstabiele ondergronden. Daarbij komt dat zij dankzij haar ronde vorm ruimte kan bieden aan zoveel als negen personen.

Hoe bestel ik deze ronde picknicktafel?


Hebt u met onze Washington eindelijk uw ronde picknicktafel gevonden? Aarzelt u dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij leveren zowel in België als in Nederland en zijn zes op zeven voor u beschikbaar: van maandag tot en met vrijdag, tussen 09.00 en 22.00 uur; én op zaterdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Bestellen kan telefonisch op het nummer (+31)0341-560476 of via een email naar info@jaapdevriesermelo.nl.
Correspondentieadres
Jaap de Vries Produkties
Nijkerkerweg 57
3853 NV Ermelo
Tel: 0341-560476
E-mail: info@jaapdevriesermelo.nl

Werkplaats / Showroom
Jaap de Vries Produkties
Nijkerkerweg 40
3853 NV ERMELO