Kinderpicknicktafel

Jaap de Vries te Ermelo is gerenommeerd omwille van zijn houten picknicktafels. Sinds jaar en dag staat de Vries in dit vakgebied synoniem voor topkwaliteit en duurzaamheid. Dat is zeker niet anders voor onze 'New Mexico Kids' kinderpicknicktafel - ongetwijfeld een unieke en bijzonder speelse variant op de markt.

Kinderpicknicktafel

De kinderpicknicktafel New Mexico kids, klik hier verder om de specificaties en prijzen te bekijken.


Kinderpicknicktafel 'New Mexico Kids'


Deze unieke picknicktafel is, zoals de naam al laat vermoeden, ideaal voor uw kids tot een leeftijd van twaalf jaar. Het handgemaakt vakwerk staat garant voor de hoogste kwaliteit. Het Douglas hout waaruit de tafel is opgebouwd zorgt voor die extra stevigheid die nodig is om aan de exploten en grillen van uw lievelingen te weerstaan. Tafelblad en zitting zijn opgebouwd uit Douglas schaaldelen van maar liefst drie centimeter dik. Het onderstel uit Douglas planken heeft zelfs een afmeting van 10x5 centimeter.

En ook verder is de New Mexico Kids picknicktafel ideaal voor uw kroost. Met een lengte van 120 centimeter en een breedte van 75 centimeter is er aan speelplaats, bijvoorbeeld, alvast geen gebrek. De zithoogte van ongeveer 30 centimeter is perfect voor de grootte van uw kind en hetzelfde geldt voor het tafelblad van circa 85 centimeter.

Overigens: ook de ouder wordt met deze afmetingen allerminst uitgesloten - integendeel: deze tafel weet ouder en kind perfect samen te brengen en kan tot zes personen plaats bieden. Haar Bourgondische uitzicht werkt uitnodigend en zal ongetwijfeld een aanwinst voor uw tuin betekenen.

Hoe bestellen?


Uw eigen New Mexico Kids kinderpicknicktafel kunt u bij ons erg eenvoudig bestellen. De Vries levert daarbij zowel in Nederland als in België. Bestellen kan telefonisch (+31)0341-560476 of per e-mail.
Correspondentieadres
Jaap de Vries Produkties
Nijkerkerweg 57
3853 NV Ermelo
Tel: 0341-560476
E-mail: info@jaapdevriesermelo.nl

Werkplaats / Showroom
Jaap de Vries Produkties
Nijkerkerweg 40
3853 NV ERMELO