Toegangspoort Grenoble

<< TERUG NAAR HET OVERZICHT

Toegangspoort Grenoble

Combi Toegangspoort Grenoble. Het landhek is uitgerust met sterk Engels hang- en sluitwerk. Dit hek is in zowel een eiken als een Douglas variant te maken.

Dit landhek wordt geleverd inclusief eiken staanders 15x15 cm en hang- en sluitwerk. Doordat we de landhekken en toegangspoorten zelf handmatig maken is de kwaliteit erg hoog. Naast Douglas-hout kunt u voor een meerprijs nog kiezen voor eikenhout. Verder is de poort aanpasbaar betreft de maten.


Wilt u onze mooie picknicktafels live bewonderen, dan bent u van harte welkom in Ermelo bij onze schowroom van maandag tot en met zaterdag. De koffie staat klaar.


Prijs: € 735,00

BEschikbaarheid

Nog 2 op voorraad

aantal

bestellen

omschrijving

soortgelijke Houten Hekwerken & poorten

combi toegangspoort Grenoble

Combinatie toegangspoort Grenoble, gemaakt van eikenhout, wordt geleverd inclusief eiken staanders en hang- en sluitwerk.

prijzen:


De combinatie toegangspoort Grenoble heeft een hoogte van minimaal 90 centimeter en een totale breedte van 180 + 90 centimeter, uitgevoerd in duurzaam eikenhout. De toegangspoort Manchester kost  €   815,00

De combinatie toegangspoort Grenoble heeft een hoogte van minimaal 90 centimeter en een totale breedte van 180 + 90 centimeter, uitgevoerd in duurzaam douglashout. De toegangspoort Manchester kost  €   735,00

De toegangspoort Grenoble kan ik verschillende breedtes, hoogtes en ook in douglashout worden geleverd.

Prijzen zijn dus inclusief twee stuks eikenhout staanders dikte 15x15 cm , Engels hang- en sluitwerk en inclusief de BTW.

Opmerking; De eiken toegangspoorten zijn van vers eikenhout gemaakt, daardoor is er kans op kromtrekken of scheuren.

Dit valt niet onder de garantie.

De plaatsingskosten op locatie zijn ca. €240,00 inclusief snelbeton.

De maten van deze combi toegangspoort kan worden aangepast aan u wens.

Bestellen

Bestellen kunt op tel.(0031) 0341-560476 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 22.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur of stuur een email naar info@jaapdevriesermelo.nl

Jaap de Vries Ermelo staat bekend om zijn unieke duurzame veldhekken met de allerhoogste kwaliteit. Voor meer informatie over onze veldhekken of het kopen van een veldhek kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen. Al onze veldhekken zijn gemaakt van duurzaam hout, dit kan verschillen van douglas tot eiken.

Frans hekwerk hoogte 100 cm lat afstand 4/5 cm
Frans hekwerk 100 cm afstand 4/5
Winteraanbieding 10 meter:
van € 134,-- voor € 128,--
Klaphek Nantes
Klaphek Nantes
Geleverd met hang en sluitwerkPrijs € 385,00
Toegangspoort Chambéry (Eikenhout)
Landhek Chambéry (Eiken)
Geleverd met hang en sluitwerk


Prijs €455,00
Toegangspoort Annecy
Toegangspoort Annecy
Geleverd met hang en sluitwerkPrijs € 785,00
Jaap de Vries Produkties
AF TE HALEN • LEVEREN EN PLAATSEN MOGELIJK • EIGEN PRODUCTIE • TOP KWALITEIT DUURZAME HOUTSOORTEN • Vriendelijke en landschappelijke uitstraling