Engels hekwerk

Als u op zoek bent naar een stijlvolle en tijdloze omheining voor uw tuin, landgoed, weide of (dieren)perk, dan is Engels hekwerk zeker uw overweging waard. In een lange traditie heeft het alvast de 'test of time' doorstaan en biedt het een uitstekende mix van stijl, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.


Engels hekwerk hoogte 90 cm lat afstand 8/9 cm
Engels hekwerk 90 cm afstand 8/9 cm
Winteraanbieding 10 meter:
van € 88-- voor € 82,--
Engels hekwerk hoogte 100 cm lat afstand 8/9 cm
Engels hekwerk 100 cm afstand 8/9
Voorjaarsaanbieding 10 meter:
van € 93,-- voor € 89,--
Engels hekwerk hoogte 120 cm lat afstand 8/9 cm
Engels hekwerk 120 cm afstand 8/9
Lenteaanbieding 10 meter:
van € 98,-- voor € 95,--

Wat is Engels hekwerk?


Engels hekwerk is een type van houten hekwerk dat voornamelijk gekenmerkt wordt door de 'gekloofde' latten waaruit het is opgebouwd. Deze worden typisch in elkaar 'gevlochten' met gegalvaniseerde staaldraad (ijzerdraad). Tussen de gekloofde latten wordt doorgaans een afstand van 8 tot 10 centimeter voorzien. Om de twee meter wordt een dikkere, kastanjepaal bevestigd om de constructie te monteren. Zo wordt het hek tegelijk stevig verankerd en van de nodige weerweerstand voorzien. 

Het geheel geeft dit soort hekwerk een ongeëvenaarde duurzaamheid en een uitgesproken, natuurlijke, rustieke feel. Daarom integreert dit type hekwerk zich uitstekend in de meest diverse natuurlandschappen. Wij leveren ook Frans hekwerk.


Toepassingen van Engels hekwerk


Het Engels hekwerk wordt toegepast in tuinen, parken en rondom het erf. Bij het Engels hekwerk horen ook toegangspoorten. Deze toegangspoorten worden speciaal op maat gemaakt voor uw Engels hekwerk.

Wij bieden het Engels hekwerk aan in verschillende maten. Zo kunt u bij ons Engelse hekwerken krijgen die in hoogte variëren van 45cm tot 183 cm.

Het Engels hekwerk geeft een rustieke sfeer en past daarom heel mooi bij tuinen en parken. Daarnaast is het multifunctioneel en flexibel hekwerk. Engelse hekwerken worden gemaakt van Kastanje. Dit zorgt ervoor dat een Engels hekwerk een lange levensduur heeft en ook onderhoudsvrij is.


De mogelijkheden van de Vries


Ons hekwerk is beschikbaar in verschillende hoogtes tussen 45 en 183 centimeter. Het wordt standaard aangeleverd op rollen van 10 meter. Onze kastanjepalen hebben een standaardhoogte van 180 centimeter. Zij zijn per stuk te verkrijgen. Zo kunt u de hoeveelheid gemakkelijk aanpassen aan uw behoefte en de te omheinen oppervlakte.

Vergeet u bij dit alles ook zeker niet dat uw omheining altijd enig maatwerk vereist. Aarzelt u daarom niet om ons te contacteren met uw vragen. Wij bieden u graag ons professioneel advies aan of een vakkundige plaatsing.

Hoe bestellen?


De Vries staat zes dagen op zeven ter uwer beschikking. Wij leveren zowel in België als in Nederland.
Wij staan u graag te woord aan de telefoon (+31)0341-560476 of via e-mail.
Correspondentieadres
Jaap de Vries Produkties
Nijkerkerweg 57
3853 NV Ermelo
Tel: 0341-560476
E-mail: info@jaapdevriesermelo.nl

Werkplaats / Showroom
Jaap de Vries Produkties
Nijkerkerweg 40
3853 NV ERMELO